Редактор: e-mail: кадър bTVЕмоционално завърши последното предаване на Тази сутрин“ по bTV с

...
Редактор: e-mail: кадър bTVЕмоционално завърши последното предаване на Тази сутрин“ по bTV с
Коментари Харесай

Антон Хекимян се просълзи на раздяла със зрителите: Сърцето ми ще изхвръкне

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Емоционално приключи последното предаване на „ Тази заран “ по bTV с водещ Антон Хекимян. Лицето на сутришния блок на малкия екран към този момент няма да води, а ще извършва длъжността шеф на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

„ Сърцето ми ще изхвръкне “, призна водещият на „ Тази заран “ в продължение на 7 години, който акцентира, че би трябвало към кариерата му в предаването да се прибавят още 10 от началото, когато е бил стажант кореспондент. „ Където и да отидеш, отиди със сърцето си. Оставам тук с цялото си сърце! “, сподели на сбогуване със феновете той.

Хекимян получи от гостите си разнообразни дарове - „ Златен бутон “ от „ България търси гений “, колаж от екипа на сериала „ Съни бийч “, статуетка във формата на камера от водещите на „ Преди обед “ Сашо Кадиев и Деси Стоянова “.

Най-емоционално беше прощаването в ефир с продуцента на предаването Петър Томов, който връчи на Антон Хекимян икона на Св. Иван Рилски. Томов сподели на водещия, че още като стажант кореспондент е носил „ маршалски скиптър в раницата си “ и по този начин е достигнал до високия пост, който към този момент заема. Хекимян не устоя и се просълзи при тези думи. „ Петър Томов е освен мъдреца на „ Тази заран “, а на цялата bTV ”, сподели новият началник на новините на малкия екран.

Хекимян добави, че въпреки всичко ще има и нови срещи със феновете, освен това още при идните парламентарни избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР